lördag 7 januari 2012

Lena

Lena har varit här på St Lucia en vecka för att vinka av oss.  Det har hon gjort nu, och nu har jag också vinkat av henne. Hon steg nyss på taxin till flygplatsen för hemfärd till kalla Svedala. Nu ses vi inte förrän efter påsk, och då på Tahiti i Franska Polynesien. 
Lenas returresa startade inte bra.  Restauranten på flygplatsen i Vieux Fort ville inte ta emot en av hennes 20 dollar sedlar för att den var för sliten. Den var nyss utkvitterad på banken här i Rodney Bay. Dels var hon tvungen att gå av planet på Barbados, de skulle städa planet, för att sedan köa i 45 minuter för att komma på igen. Dessutom fick hon baksätet i planet utan möjlighet att luta sig tillbaka.  Jag hoppas att detta inte avskräcker ifrån nästa flygresa ifrån Köpenhamn via London och Los Angeles till Papeete på Tahiti till påsk, en resa på ca 36 timmar. I alla händelser, jag ser fram emot hennes återkomst till påsk.

1 kommentar:

  1. Hej Stellan.
    Roligt att kunna läsa om dina bravader i Västindien.
    Du får ha överseende med den höga reggaemusiken, du får kontra med att spela Independence CD, -med risk för att bli kölhalad.
    Som jag förstår verka allt framskrida enligt planen. Du drar nu vidare mot Panama, glöm inte att ta många bilder som minnesanteckningar för kommande reseskildring inför PM -gubbarna.
    Här hemma är det grått, ingen snö vilket vi tackar för. Ser mer fram emot våren. På lördag den 21/1 skall vi ha middag för Paulssons samt din kära hustru Lena, skall bli mycket trevligt. Hoppas vi får en utförligare rapport om Lenas hemfärd från St Lucia.
    Ha det så gott så höres vi framöver.
    Många kramar o hälsningar
    Anita o Rolf

    SvaraRadera